Telefoon 076-3690174
Full 1
CNOOP helpt MKB (doelgroep: 5-100fte) aan (her-)financiering, voert
due diligence en bedrijfswaarderingen uit en adviseert bij strategische beslissingen als het kopen of verkopen van een bedrijf


Whitepaper waarde van een bedrijf verhogen


Waardecreatie is een standaarddoelstellingen bij bedrijven. Maar wat is waarde en hoe kan de waarde van een bedrijf verhoogd worden?

Whitepaper

In deze whitepaper gaan we nader in op hoe waarde gecreëerd wordt en geven we op hoofdlijnen weer hoe u de waarde van uw bedrijf kunt verhogen.

Doel van deze whitepaper

Het doel van deze whitepaper is vooral om u aan het denken te zetten. Wat zijn uw huidige bezittingen? Waar gaat u in de toekomst in investeren? Welke kasstromen levert dit op? Wat is het risico? Kunt u de samenstelling toekomstige kasstromen en risico optimaliseren om zo de waarde van uw bedrijf te verhogen? Voegen acquisities waarde toe? Wat als u een overnamebod krijgt boven de waarde die uw bedrijf voor u heeft?

Download de whitepaper

Deze whitepaper is onderverdeeld in actiepunten voor de balans, winst- en verliesrekening en overige. Heeft u vragen over de checklist, wenst u nadere toelichting bij de genoemde actiepunten of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op via 076-3690174 of contact@cnoop.nl.

Andere whitepapers

Via onderstaande link navigeert u naar een overzicht van de whitepapers van CNOOP.

Whitepapers CNOOP Corporate Finance