Telefoon 076-3690174
Gratis intakegesprek
Full 1
Fusies, overnames en financieringen


Whitepaper bedrijf verkopen


Een bedrijf verkopen gebeurt bij de meeste ondernemers maar één keer in hun carrière. Het is begrijpelijk dat dit vragen oplevert.

Whitepaper

In deze whitepaper geven we een overzicht van de belangrijkste stappen in het proces met betrekking tot het verkopen van een bedrijf.

Om deze whitepaper overzichtelijk te houden en niet te diep op de stof in te gaan, verwijzen we voor verdieping naar relevante andere whitepapers van CNOOP.

Toegevoegde waarde overname-adviseur

Veel van de stappen in een overnameproces zijn stappen waar een verkoper of een koper niet eerder ervaring mee heeft gehad. Voorts heeft het management een bedrijf te runnen, waardoor afdoende tijd vrijmaken voor het begeleiden van een overnametraject niet tot de mogelijkheden behoort. Dit resulteert in de toegevoegde waarde van een overname-adviseur: het begeleiden en adviseren om met de transactie een zo goed mogelijke samenstelling van prijs en voorwaarden te realiseren.

Download het whitepaper bedrijf verkopen

Heeft u vragen over deze whitepaper, wenst u nadere toelichting bij de genoemde actiepunten of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op via 076-3690174 of contact@cnoop.nl.