Telefoon 076-3690174
Gratis intakegesprek
Full 1
Fusies, overnames en financieringen


Whitepaper bedrijf kopen


Een bedrijf kopen is een spannende aangelegenheid. Idealiter koopt u voor een prijs onder uw waarde, verhoogt u de waarde gedurende de tijd dat u het bedrijf bezit en verkoopt u vervolgens voor een prijs boven uw waarde aan een koper die additionele synergievoordelen kan realiseren.

Whitepaper

In deze whitepaper geven we een overzicht van de belangrijkste stappen in een overnameproces met betrekking tot de koop van een bedrijf.

Overname-adviseur

Een overnameproces kent in de basis een chronologische volgorde. Vanzelfsprekend zijn er uitzonderingssituaties waarin stappen worden overgeslagen of andere stappen noodzakelijk zijn. Veel van de stappen in een overnameproces zijn stappen waar een koper niet eerder ervaring mee heeft gehad. Dit resulteert in de toegevoegde waarde van een overname-adviseur: het vinden van overnametargets en het begeleiden en adviseren om met de transactie een zo goed mogelijke samenstelling van prijs en voorwaarden te realiseren.

Download het whitepaper bedrijf kopen

Heeft u vragen over deze whitepaper, wenst u nadere toelichting bij de genoemde actiepunten of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op via 076-3690174 of contact@cnoop.nl.